Webdesign bedrijven

Alle webdesign bedrijven in Nederland

Webdesign-Totaal

Webdesign-Totaal adresgegevens

Webdesign-Totaal
Max Ernststraat 3
1328 JE Almere

website: http://www.webdesign-totaal.nl
e-mail: [email protected]
telefoonnummer: 0683017505

Bedrijfsprofiel Webdesign-Totaal

Een betaalbaar online visitekaartje!Een professionele website een kostbare aangelegenheid? Webdesign-Totaal bewijst het tegendeel! U bent bij ons aan het juiste adres voor:

een professionele, op maat gemaakte website die doet wat u verwacht
het onderhoud van uw nieuwe of bestaande website
advies op het gebied van hosting


Vaste, lage prijs

U betaalt bij ons een aantrekkelijke, vaste prijs die u vooraf te horen krijgt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U hebt al een website voor 125 euro excl. btw! Wij kunnen goede kwaliteit leveren voor een lage prijs, omdat wij werken met zogenaamde open source software. Deze software is vrijwel altijd gratis te verkrijgen en wordt door ervaren hobbyisten doorontwikkeld. Verder zijn er vele (gratis) uitbreidingen en templates voor te verkrijgen. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid en professioneel. Webdesign-Totaal werkt met open source software zoals Joomla, Mambo, SMF en PhPbb3.Joomla! websites

Webdesign-Totaal bouwt voornamelijk websites met het programma Joomla!. Joomla! websites zijn bij uitstek geschikt voor ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf, verenigingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en diverse andere organisaties, die regelmatig de inhoud van hun website zélf willen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een restauranteigenaar, die regelmatig zijn menukaart wil vernieuwen. U kunt uw Joomla! website zelf bijhouden via een eenvoudig en overzichtelijk Content Management Systeem (CMS).

Kaart & Routebeschrijving